Waarom ik doe wat ik doe


Ik vind dat een bedrijf of organisatie dat bijdraagt aan het verbeteren van de wereld of de regio, hulp verdient bij het formuleren van hun visie en missie, zodat de mensen die er echt iets aan hebben het verhaal op een eerlijke manier verteld krijgen.

Ik vind dat medewerkers van een bedrijf een veilige en inspirerende werkplek verdienen
(lees hier bijvoorbeeld dit blog over)


Ik ben een helper. Ik zie dingen anders dan jij en daardoor kan ik je andere inzichten geven, met als gevolg dat er oplossingen komen die je eerst niet zag. Ik dring door tot de kern van jouw vraagstuk. Pas dan wordt een vraag ook echt opgelost. Daar haal ik voldoening uit en jij betere resultaten. Ik ben jouw aandachtscoach.

Ik werk en leef met negen basisprincipes:

1. Doe wat je geweldig vindt en geniet

2. Connect met mensen

3. Wees oprecht nieuwsgierig en geïnteresseerd

4. Handel krachtig en snel

5. Denk in oplossingen en help
6. Streef naar het beste

7. Doe wat je beloofd

8. Blijf ontwikkelen

9. Wees dankbaar


Dit is wat je van me mag verwachten en waar je me op af mag rekenen. Dit ben ik. Hier sta ik voor. Ik zie een toekomst waarin dit, het leven en werken vanuit de negen basisprincipes vanzelfsprekend is voor iedereen.


Een aandachtscoach zoals ik bestaat verder niet. Ik ben de enige in Nederland en misschien wel in de wereld. Het is een beroep dat je niet kunt leren op scholen of universiteiten. Ik heb mijn kennis verkregen in de praktijk. Als topsporter en als ondernemer (inmiddels 10 jaar) heb ik zelf de fouten gemaakt die nodig zijn om te leren. Daarnaast beschik ik over oprechte interesse in mensen en ben ik bovenmatig geïnteresseerd in dat wat mensen beweegt. 

Zelf beweeg ik zo veel mogelijk. Ik loop hard. Ik sprint niet, maar ik loop hard en ver. Althans, dat is het doel. In 2018 loop ik mijn eerste marathon en van daaruit ga ik mijn grenzen verleggen richting het ultralopen. Mijn ultieme doel is het lopen van de Friese Elfstedentocht. Dat is 230 kilometer lopen in maximaal 32 uur. Mijn hoofd kan het bedenken, dus voert mijn lichaam het uit.


Wil je een keer kennismaken en mijn toegevoegde waarde ervaren?