Openheid van zaken! Het verhaal achter www.ucprint.nl

 

Zoals je wellicht weet heb ik (Dennis Schomaker) een webshop. Op deze webshop staan meer dan 1000+ drukwerk artikelen, waarvan een groot deel in ieder bedrijf of organisatie aanwezig is. Ook weet je misschien dat ik zelf geen printers, drukpersen of machinepark heb staan. In dit blog leg ik je haarfijn uit hoe het zit en geef ik je een inkijkje in mijn keuken.

Om het goed uit te leggen neem ik je mee, terug in de tijd. In 2008 begon ik mijn bedrijf als Uitgeverij Connect en zo staat het nog steeds ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In de eerste jaren maakte het bedrijf kranten en magazines voor verenigingen en evenementen. De opbrengst moest komen uit advertenties. Na een aantal jaren merkte ik mijn interesse in het vragen om advertenties verdween en dat adverteerders vroegen of we ook meer konden dan enkel het maken en plaatsen van advertenties. Dat was voor mij het begin van iets nieuws. De markt vroeg om flyers, visitekaartjes en meer. Afijn, in 2012 ben ik hier echt serieus mee aan de slag gegaan en sindsdien lever ik drukwerk.


In 2013 kwam ik in contact met het bedrijf Helloprint uit Rotterdam. Een nieuw bedrijf met jonge enthousiaste leiding, de juiste mensen op de juiste plek en een duidelijke toekomstvisie en missie.


“Drukwerk bestellen moet voor iedereen een eitje zijn”


We dronken koffie, er was een gedeelde passie en we besloten om te gaan samenwerken. Als één van de eerste partners in Nederland had ik een eigen webshop volledig ondersteund door het team van Helloprint. www.ucprint.nl, waarbij 'uc' staat voor Uitgeverij Connect.

Inmiddels werken we al 5 jaar samen en zie ik die samenwerking alleen maar groeien en sterker worden. Helloprint is inmiddels één van de grootste spelers in de markt, is internationaal actief en dat zorgt er voor dat ik onderdeel ben geworden van een mega netwerk van printbedrijven uit binnen en buitenland die uitsluitend topkwaliteit leveren tegen de juiste prijs.

Zonder enige twijfel is ucprint.nl de grootste en meest uitgebreide drukwerkwebshop van Zuid-Oost Drenthe en heeft het naast het bestel gemak en prima prijzen nog een aantal voordelen.

 

1. 100% tevredenheidsgarantie

Wat je bestelt wordt geleverd. Ben je niet tevreden over het eindresultaat los ik het voor je op. Geen moeilijk gedoe, gedraai, schuldzoekerij of discussie. Nee, gewoon oplossen. Je krijgt een volledig nieuwe levering of je krijgt je geld terug. Want samenwerken gaat verder dan leveren en factureren.

 

2. Uitgebreide bestandscontrole

Bij elke geplaatste bestelling worden de bestanden uitgebreid gecontroleerd door mensen. Mocht er twijfel zijn of er is iets niet helemaal in orde, neem ik meteen contact met je op en help ik je vooraf om het probleem te verhelpen. Dat voorkomt teleurstellingen achteraf.

 

3. Hulp bij ontwerp

Als jezelf niet de kennis of software in huis hebt om een pakkend ontwerp te maken voor je drukwerk, help ik je. In overleg met elkaar komen we tot een fraai ontwerp. Eventueel in samenwerking met andere grafisch ontwerpers als dat nodig is. Alles met het doel dat jouw drukwerk die indruk achterlaat die past bij jouw bedrijf.

 

4. Onafhankelijk brainstormen

Er zijn vele manieren om je doelgroep te bereiken. Samen brainstormen brengt je nieuwe inzichten en ideeën en helpt je om de juiste keuze te maken.

 

5. Extreme service

Naast bovengenoemde punten gaat mijn service verder. Wil je één aanspreekpunt die alles voor je regelt, zodat jij geen omkijken hebt naar het hele bestelproces, maar die er wel voor zorgt dat jouw wensen gewoon goed uitgevoerd worden? Als je mij bijvoorbeeld om 22.00 uur een WhatsApp berichtje met een bestelling stuurt, omdat je er eenvoudigweg op dat moment aan denkt, krijg je een ‘duim omhoog’ van me terug en regel ik het. Vervolgens kun je lekker gaan slapen en hoef je nergens meer aan te denken. Uitbesteden geeft rust.

 

6. Kortingscode

Het laatste voordeel dat ik je nu geef is een oud Hollandse kortingscode. Wil je best weleens uittesten of mijn woorden van hierboven kloppen, ga dan naar www.ucprint.nl, gebruik de code ‘CMDYT15’ en ontvang direct 15% korting op je allereerste bestelling.

Wil je nog meer goede redenen om je drukwerk bij mij te bestellen? 

Dan zit er maar één ding op. Dan zul je me echt uit moeten nodigen voor een kop koffie. 

 

Met vriendelijke groet,

 

Dennis Schomaker

06 - 54 38 61 07


Wil je reageren op dit artikel doe dat dan vooral op één van mijn social media kanalen.
Wil je iets persoonlijks met me delen stuur dan je bericht naar dennis@schomaker.nu

Delen mag!KoffieBoonus

Je waardeert mijn inspanningen en mijn blogs en gunt me een kop koffie. Dankzij dat kopje koffie krijg ik ruimte om geïnspireert te werken aan nieuwe aansprekende blogs en verhalen.

€ 2,50