Waarom ik doe wat ik doe


In de (top)sport heb ik een winnaarsmentaliteit gecreëerd, zonder daarbij een ander tekort te doen. Mijn streven is om samen te werken met gelijkgestemde partijen of partijen die open staan voor samenwerking en/of bereid zijn te investeren in verandering.

Mijn persoonlijk verhaal kun je lezen in mijn boek 'Persoonlijke Reorganisatie'

Mijn hele leven zwem ik al tegen de stroom in. Niet om dwars te zijn, maar om voor mezelf te duiden waarom de economie werkt zoals deze werkt. Waarom mensen een bedrijf beginnen en waarom geld daarbij zo belangrijk gemaakt wordt. Zelf heb ik namelijk niets met dat betaalmiddel. Dagelijks ben ik bezig om mezelf te ontwikkelen naar een betere versie. Niet alleen lichamelijk, maar juist ook mentaal. Ik stel mezelf constant vragen en ik kan ze iedere dag beter beantwoorden. 

 

Een belangrijke vraag die ik mezelf ooit stelde is: Wat heb ik de wereld te bieden?
De beantwoording daarvan is eenvoudig. Ik ben een helper. Ik zie dingen anders dan jij en daardoor kan ik je andere inzichten geven, met als gevolg dat er oplossingen komen die je eerst niet zag. Ik wil met alles wat ik doe doordringen tot de kern van jouw vraagstuk. Pas dan wordt een vraag ook echt opgelost en daar haal ik voldoening uit en jij betere resultaten. Ik ben jouw aandachtscoach.


Een aandachtscoach zoals ik bestaat niet. Ik ben de enige in Nederland en misschien wel in de wereld. Het is een beroep dat je niet kunt leren op scholen of universiteiten. Ik heb mijn kennis verkregen in de praktijk. Als topsporter en als ondernemer (inmiddels 10 jaar) heb ik zelf de fouten gemaakt die nodig zijn om te leren. Daarnaast beschik ik over oprechte interesse in mensen en ben ik bovenmatig geïnteresseerd in dat wat mensen beweegt. 


Wil je een keer kennismaken en proeven of ik een meerwaarde ben voor je organisatie, stuur me dan een mail met zoveel mogelijk info over je bedrijf.

Bijvoorbeeld:
Wie ben je?
Wat doe je?
Hoeveel medewerkers heb je?
Wat is je missie?
Welk vraagstuk wil je opgelost hebben?

Zodra ik dat binnen heb, neem ik zsm contact met je op.