Dennis Schomaker

Geboren en getogen in Valthermond (Drenthe).


De liefde bracht hem naar Nieuw-Amsterdam/Veenoord. Het dorp waar Vincent van Gogh in 1883 besloot om de rest van zijn leven te schilderen. 

Dennis had een hekel aan school en bracht veel tijd door op het voetbalveld. Het resultaat was een niet afgemaakte opleiding en een contract bij Fc Groningen. Op 24 jarige leeftijd was 'het leven als een prof' ten einde en kwam het besef dat school best belangrijk is in de ontwikkeling naar je maatschappelijke carrière.  

 

Na diverse omzwervingen besloot hij op 1 april 2008 naar de Kamer van Koophandel te stappen en zich in te schrijven als ondernemer. 

 

Door zijn natuurlijke drang om mensen en bedrijven met elkaar te verbinden heeft hij een groot netwerk opgebouwd in de wereld van de aandachttrekkerij. 

 

Jij kunt profiteren van zijn verbindende kwaliteiten. Dennis regelt van a tot z alles op het gebied van grafische vormgeving, reclame, drukwerk, relatiegeschenken, teksten, aandacht en alles wat je verder kunt bedenken om van je bedrijf een succes te maken of om je product of evenement extra onder de aandacht te brengen.

 

Dat doet hij met maar één doel. Hij wil dat al zijn klanten ambassadeurs worden. Daar om werkt hij met een 100% tevredenheidsgarantie. Dennis gaat net zo lang door tot het gewenste resultaat is bereikt. 

 

Noem het maar 'topsportmentaliteit'.

 

Wil je weten hoe zijn klanten over zijn werk denken? Kijk dan even bij de ervaringen.

Diensten

Je kunt me inschakelen voor:

Voordelen en resultaten

  • Meer traffic
  • Meer leads
  • Meer klanten
  • Meer omzet
  • Betere uitstraling


Voor meer informatie, neem gewoon eens contact op