ONTZORGEN DOOR TE VERBINDEN

Stel je jezelf ook weleen de vraag: "Waar haal ik dit nu weer vandaan?" of " Wie zou dit voor me kunnen regelen?"

 

Mijn missie is om ondernemers te laten uitblinken in hun vak. Iedere ondernemer zou moeten doen wat hij het allerliefste doet. Als hij marketing, pr en aandacht trekken voor zijn bedrijf ervaart als 'vervelende dingen die erbij horen', is de kans groot dat er of geen aandacht voor is of dat er juist teveel uren aan besteed worden. Uren die hij waarschijnlijk liever anders invult. 

 

De wereld wordt mooier als we allemaal doen waar we goed in zijn. 


Door schade en schande ben ik wijs geworden en weet ik dat het onbewust nemen van verkeerde ondernemersbeslissingen niet alleen schadelijk is voor het bedrijf, maar zeker ook voor de gezondheid van de ondernemer.

60% van de ondernemers stopt binnen drie jaar na de start met de onderneming. 60% vervlogen dromen. Een groot deel achterblijvend met hoge schulden en daarmee samenhangende jarenlange verplichtingen.

Door samen te werken en open te staan voor positieve invloeden van buiten, is de kans op overleven aanzienlijk te vergroten.

Mijn ultieme droom en levensmissie is om het cijfer van 60% vervlogen dromen drastisch naar beneden bij te kunnen stellen.

Wil je me bellen?
Klik op het nummer
 06-54386107