Klanten over hun ervaringen met Dennis


Harrie Kroeze: Verzekerings Collectief en Hondsrug Personeels Management

 

“Onze bedrijven zijn zo ingericht dat we voor iedere specialisatie een aparte medewerker in dienst hebben, die expert is in zijn/haar vakgebied. Ook op het gebied van PR en Marketing willen we graag iemand hebben die ons het werk uit handen neemt. Dennis vult onze behoefte wat dat betreft perfect in. Hij schrijft onze teksten, denkt mee, onderhoud de websites en social media, verzorgt de nieuwsbrieven en regelt dat wat we geregeld willen hebben. Dit levert ons en onze mensen tijdwinst op die we kunnen gebruiken voor dat waar we wel goed in zijn. Het brengt gewoon rust in de organisatie als je weet dat er iemand op de bedrijfsuitstraling let.”

 

Andries Kingma: Bij Ons Hardenberg

"Tja, waar zal ik eens beginnen. Ik ken Dennis al een tijdje en ook hij kent de crisis als geen ander. Na wat gesprekken in de privésfeer belde hij mij eens op met de vraag: “Ben je op het werk straks?” Op een woensdagavond rond 18.00 uur kwam hij langs. We spraken met elkaar in mijn lege zaak.Hij zei: “Dries, wat wil je nu eigenlijk?”


Ik zei: “De toko vol. Weg van alle zorgen en gezeik. Dat is wat ik wil.”

 


We zijn samen naar ons huis gegaan en vanaf dat moment werd ook mijn vrouw Wilma in het gesprek betrokken. Wilma en Dennis kwamen met een idee waar ik mijn twijfels over had, maar het gesprek heeft er wel voor gezorgd dat ik ben gaan nadenken. Hoe gaan we de negatieve spiraal doorbreken en hoe zorgen we ervoor dat mijn doel, een volle toko, gehaald kan worden. Na een paar gesprekken waren we er uit en heeft Dennis een mooie voorzet gegeven waar ik mij helemaal in kon vinden. We draaien inmiddels met een nieuw concept en zijn van een leeg en wanhopig restaurant veranderd in een levendig, sfeervol en gezellig druk ‘tapas en sandwich’ restaurant. Ik ben weer trots op mijn zaak. Wilma en ik zijn samen met de medewerkers weer een hecht team en dat stralen we uit. Wil je weten hoe onze klanten hierop reageren? Kijk maar even op facebook.com/bijonshardenberg.
"

 

Alma Suelmann; De Kernpraktijk

"Ik werk nu een aantal jaren met Dennis samen en ik beveel hem bij al mijn relaties aan.

Als je op zoek bent naar iemand met vage Engelse kreten als out-of-the-box, conceptueel, design, graphic management, dan moet u niet bij Dennis zijn. Dennis spreekt gewoon Nederlands, Drents zelfs op verzoek en daarom vind ik het fijn om met hem te werken. Als ik een dingetje nodig heb wat vanzelf blijft hangen dan weet Dennis precies wat ik bedoel. En hij zorgt ervoor dat je het dan ook krijgt, voor de beste prijs met de beste service.

En als je het niet precies weet? Dan denkt hij met je mee en samen komen we er altijd uit. Ik zie Dennis dan ook niet als de man die mijn visitekaartjes drukt, maar als een samenwerkingspartner die me helpt mijn bedrijf nog zichtbaarder te worden met de juiste uitstraling."

 

Gunhar Koops; Yankee Doodle Assen 

"Dennis heeft mede onze nieuwe huisstijl ontwikkeld en doet voor ons al het drukwerk. Wij zijn erg content met de snelle service en de input van Dennis zijn creativiteit. Zoek je dus een persoonlijke en kwalitatief goede partner, dan is Connect volgens ons een goede keus!"

 

Gert Jan ten Napel; Uitzendbureau Het Ambacht

"Normaal gesproken werkt het bij mij altijd andersom. Als ik een stukje tekst moet hebben bel ik Dennis.

Nu moet ik dus zelf even iets op papier zien te krijgen over Dennis en kan ik hem dus niet bellen.

Wij werken al jaren samen met Dennis en we hebben geregeld contact met elkaar. Als er iets moet worden geregeld of worden gedaan dan bel ik hem. Nee, dan doel ik niet op mijn auto wassen (ook dat zal hij nog voor je doen, denk ik) maar doel ik op iets creatiefs bedenken, een leuk verhaal/verhaaltje schrijven, drukwerk regelen, aanpassingen doen in onze bedrijfsuitstraling, zichtbaar zijn op evenementen, gadgets regelen voor evenementen en zo kan ik wel even doorgaan. Je belt hem en hij regelt het gewoon, tegen goede tarieven. Ben je op zoek naar iemand die altijd voor je klaarstaat, iemand waarmee je goed kunt sparren, iemand die snel reageert, iemand die innovatief en creatief is? Ik zeg: Connect met Dennis en bellen."

 

Wilma van den Brink; De Zorgkeien

"Snelle service en een prachtige rollup is er weer voor mij gemaakt. Communicatie is super. Reageert altijd op je bericht. Advies: Probeer het ook eens bij Dennis. Kwaliteit en heeft goede vakkennis." 

 


Wil je me bellen?
Klik op het nummer
 06-54386107


Met wie wil jij deze ervaringen delen?