"Persoonlijke Reorganisatie"

Aan de hand van het leven van de schrijver, waarin hij zichzelf niet spaart, worden levensvragen op eenvoudige wijze behandeld.

In dit boek onder andere de 20 grootste ondernemersblunders door Dennis zelf gemaakt en 12 aanbevelingen die het leven aangenamer kunnen maken.

Enkele reacties van lezers: 
- "Zo, je boek heb ik uit. Vlot geschreven en zeker herkenbare dingen erin voor mezelf. Top gedaan met de nodige humor!"

- "Ik heb nog niet eerder een boek gelezen welke zo feilloos omschrijft wat ik denk en voel. Zonder (gevestigde) spirituele opsmuk heb je een authentieke coachingsleidraad geschreven waar veel mensen hun voordeel mee kunnen doen. Je heldere stellingen en down to earth voorbeelden kunnen weinig anders dan enthousiasmeren en, inderdaad, af en toe op laten kijken van het boek en even rustig laten bezinken."

 

- "Prachtig boek gemaakt..stof om over na te denken...wie weet ga ik er dingen van gebruiken.."

- "Wat een geweldig boek. Zo duidelijk, boordevol tips en fouten die je gemaakt hebt. Ik herken er al best veel in. Ben nu al halverwege en dat terwijl ik nooit een boek lees. Ben blij dat ik dit boek heb.

 

- "Voor ik het in de gaten had, was ik bij de laatste pagina en had ik je boek gelezen. En dat terwijl ik niet zo’n lezer ben. Een boek moet me vanaf de eerste pagina intrigeren. Slechts weinig schrijvers hebben die gave. Echter, jij hoort bij "weinig". Ofwel, je schrijfwijze, je boek boeide me enorm. Openhartig, zelfkennis, heldere kijk, enthousiasme, melancholiek, uitdagend en uitnodigend zijn woorden die spontaan in me opkomen als ik denk aan het boek wat ik dit weekend heb gelezen. Proficiat met je eerste boek. Ik zou zeggen: “Ga door!”

-
"Oké dan.... In 1 ruk uitgelezen.... Geweldig!!!"

 

Het boek is in beperkte oplage beschikbaar
(de prijs is inclusief verzending en btw)

Boek: Persoonlijke Reorganisatie - Dennis Schomaker

€ 17,50

  • Beschikbaar