Zakelijk

Zakelijk · 23. mei 2018
Time-Management is een hot item in iedere branche. Hoe deel je je tijd zo efficiënt mogelijk in, zodat iedereen door kan werken en je zelf ook nog vrije tijd over houdt? Hoe zorg je ervoor dat de stapel aan het eind van de dag weg is in plaats van verdubbelt? Hierbij enkele tips waar je best iets aan zou kunnen hebben:

Zakelijk · 14. mei 2018
In dit blog leg ik de link tussen het bedrijfsleven en de prestaties van Waylon en Netta tijdens het Eurovisie Songfestival.

Zakelijk · 08. mei 2018
Soms heb je bijzondere gesprekken, met bijzondere uitkomsten. Dit was er zo één.

Zakelijk · 30. april 2018
Gistermiddag stond ik op Emmen goes Eco. Tussen de elektrische auto’s, motoren en een boot op zonne-energie stond ik onder mijn partytent met twee statafels en wat dozen. Lees hoe het ging:

Zakelijk · 26. april 2018
Het is de laatste minuut van de Champions League finale en we staan met 1-0 voor. De scheidsrechter fluit voor een overtreding en wijst naar de stip. Penalty tegen. De speler van de tegenpartij neemt een aanloop en schiet de bal naar de bovenhoek. Ik begin te zweven en met een laatste krachtsinspanning tik ik de bal uit de kruising. De wedstrijd is meteen afgelopen en de cup met de grote oren is voor ons ……. Een dagdroom. Maar het gevoel is vast hetzelfde als wat ik nu voel.

Zakelijk · 19. april 2018
Zoals je wellicht weet heb ik (Dennis Schomaker) een webshop. Op deze webshop staan meer dan 1000+ drukwerk artikelen, waarvan een groot deel in ieder bedrijf of organisatie aanwezig is. Ook weet je misschien dat ik zelf geen printers, drukpersen of machinepark heb staan. In dit blog leg ik je haarfijn uit hoe het zit en geef ik je een inkijkje in mijn keuken.

Zakelijk · 29. mei 2017
Elk goed verkoopverhaal bestaat uit acht eenvoudige stappen. Mis je er één, dan mis je verkopen. In dit blog analyseer ik het beste verkoopverhaal aller tijden.

Zakelijk · 22. mei 2017
Van kinds af aan wist ik al dat hard werken niet de garantie was tot succes. Mijn vader was een hardwerkende ondernemer en ik zag dat dat niet per definitie leidde naar grote successen of rust en ontspanning. Ik zag dat hij dagelijks voor acht uur vertrok en aan het eind van de middag weer thuis kwam. Eenmaal thuis begon de administratie en de voorbereiding voor de volgende dag. En toch ben ik er ook ingetrapt.

Zakelijk · 01. december 2016
Och, wat zien we op dergelijke borden veel kortingen voorbijkomen. Als je door een gemiddelde winkelstraat loopt en je telt de kortingen bij elkaar op, kom je zeker boven de 500% uit. Het blijkt dus een kunst iets te vermelden wat iemand anders niet vermeld.

Zakelijk · 01. november 2016
Dit recept is voor iedere winkelformule, café, bar of restaurant in een drukke winkelstraat te gebruiken. Als je in een zijstraat zit of buiten het centrum, kun je de tekst naar eigen inzicht aanpassen.


Meer weergeven