Podcasts

Podcasts · 30. november 2017
Loon na werken. Dat gaat niet altijd op voor topsporters. Ik sprak met 7-voudig Sterkste Man van Nederland Jarno Hams over zijn topsportcarrière. Hij heeft zijn droom geleefd en is daar dankbaar voor. Momenteel is hij vrachtwagenchauffeur op een betonvrachtwagen.

Podcasts · 20. september 2017
"Hoe is het?" vraag ik bij binnenkomst in het kantoor van Ben Haverkort in het Stadion van FC Emmen na de verloren bekerwedstrijd tegen N.E.C. "Niet zo goed Dennis, we hebben weer geen Europees voetbal dit jaar." De toon is gezet. Met een heerlijk gevoel voor realisme en zelfspot is FC Emmen verrijkt met de persoon Ben Haverkort. Een man met een rijk verleden in de voetballerij en een bak aan ervaring in het commerciële zakenleven. Vol en Klik op "meer lezen" en beluister het hele interview.

Podcasts · 24. augustus 2017
Een van de meest markante Groningers is natuurlijk Pompom pompom pom Henk de Haan. Zijn uitgesproken vrolijke karakter en zijn "Broez'n" als handelsmerk maakt hem tot een geliefde persoonlijkheid voor veel noorderlingen. Op 6 juli jl. sprak ik Henk in het Noordlease Stadion van FC Groningen. Klik op "meer lezen" en beluister het hele interview.

Podcasts · 20. juli 2017
Waar kun je beter zonnepanelen verkopen dan daar waar de zon het meest schijnt. Edwin Arends verkocht zijn succesvolle installatiebedrijf in Drenthe en plaatst nu zonnepanelen door heel Ghana. Met een zeer nuchtere kijk op de wereld is hij op weg om een grote jongen te worden in Afrika. Een verhaal over vallen en opstaan, over successen en mislukkingen en het zien en pakken van de juiste kansen. Klik op "meer lezen" en beluister het hele interview.

Podcasts · 13. juli 2017
Dennis Oosterwold is een entertainer in hart en nieren. Al sinds zijn zesde levensjaar geniet hij ervan om mensen te laten lachen, verbazen en te entertainen. Snel veranderde het publiek dat mocht genieten van zijn entertainment kunsten. Van familieleden tot klasgenoten, van klasgenoten tot verjaardagsfeestjes, van verjaardagsfeestjes tot film premières en overal kreeg iedereen een brede glimlach van Dennis. Klik op "meer lezen" en beluister het hele interview.

Podcasts · 06. juli 2017
In aflevering 4 van de Connect met Dennis Podcast praat ik met Hans Nijland. Hans is algemeen directeur van FC Groningen en onder zijn regie is de club gegroeid naar een stabiele subtopper in de eredivisie. Hans vertelt over zijn successen met Uitgeverij Adrem en de manier waarop hij zijn leven heeft ingericht. Ook is hij heel duidelijk over de KNVB en een eventuele rol voor hem daarin.

Podcasts · 29. juni 2017
In aflevering 3 van de Connect met Dennis Podcast praat Johan Lubbers, Algemeen Directeur van No Limit Events en (mede)organisator van Retropop in Emmen openhartig over zijn leven en zijn werk.

Podcasts · 22. juni 2017
In deze tweede aflevering van de Connect met Dennis Podcast praat ik in het MAC3 Stadion van PEC Zwolle met Commercieel Directeur Joost Broerse. Over voetbal, familie, kansen en bijzondere momenten uit zijn leven. De Connect met Dennis Podcast is te beluisteren via iTunes en SoundCloud. SoundCloud: YouTube Luister naar het verhaal van Joost en maak kans op een door Joost beschikbaar gesteld keepersshirt van PEC ZWOLLE.

Podcasts · 24. mei 2017
In deze op 23 mei 2017 opgenomen aflevering vertelt Kevin Mooibroek over zijn leven als voetballer, avonturier en ondernemer. Een inspirerend verhaal over het leven van de ongekroonde stroopwafel koning van Nederland. Klik op "meer lezen" en beluister het hele interview.