Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling · 31. juli 2018
Heb je het hele jaar naar de vakantie toegewerkt of was het nog best lastig om het in te plannen in je normale schema? In dit artikel wil ik je triggeren om na te denken over je eigen situatie.

Persoonlijke ontwikkeling · 12. juli 2018
Het benutten van je talent is een onderschat fenomeen. We maken keuzes op basis van onze omgeving, in plaats van wat we echt willen. Lees dit blog en beantwoord de vragen.

Persoonlijke ontwikkeling · 09. juli 2018
Iedere dag een beetje beter. Dat is een motto waar ik veel waarde aan hecht. Ik ben naast het bedienen van mijn klanten heel veel bezig met het ontwikkelen van mijzelf. In dit blog laat ik zien wat ik iedere ochtend doe.

Persoonlijke ontwikkeling · 18. juni 2018
Als je ergens anders naar kijkt, verandert ergens. Het grootste gedeelte van de bevolking leeft zijn leven volgens een vast patroon. In welke branche je ook actief bent, welke verantwoordelijkheden je ook draagt. Wij mensen zijn heel snel gevangen in vaste patronen. Het voelt vaak goed, iedereen weet op die manier wat we aan elkaar hebben en de dag gaat redelijk voorspelbaar en snel aan ons voorbij. We beginnen in de ochtend. We staan op, gaan ons wassen, doen een plas, poetsen de tanden,...

Persoonlijke ontwikkeling · 07. juni 2018
De huidige stand van zaken (week 44) rondom mijn route van 0 naar Marathon

Persoonlijke ontwikkeling · 30. mei 2018
In mijn vorige blog gaf ik je 10 tips hoe je meer tijd kunt creëren in één dag. Speciaal voor mensen die worstelen met de druk van deadlines, managers, klanten en/of werk. In dit blog ga ik een stap verder en laat ik je inzien dat je met een beetje relativeren een eind kunt komen, zodat je de gegeven tips ook effectief toe kunt passen.

Persoonlijke ontwikkeling · 23. mei 2018
Time-Management is een hot item in iedere branche. Hoe deel je je tijd zo efficiënt mogelijk in, zodat iedereen door kan werken en je zelf ook nog vrije tijd over houdt? Hoe zorg je ervoor dat de stapel aan het eind van de dag weg is in plaats van verdubbelt? Hierbij enkele tips waar je best iets aan zou kunnen hebben:

Persoonlijke ontwikkeling · 07. mei 2018
Stand van zaken over Van0naarMarathon, mijn blessure en sportieve doelen voor later

Persoonlijke ontwikkeling · 01. mei 2018
Twee weken niet lopen. Ik heb het mezelf voorgeschreven. Na deze twee weken ga ik kijken of het weer gaat. Langzaam opbouwen en stoppen als het gevoelig wordt. Het is niet anders. De achilleshiel is ...

Persoonlijke ontwikkeling · 18. april 2018
Het trainen van de buikspieren is niet zo eenvoudig. In dit blog vertel ik hoe ik het doe.